Yritys

Palvelumme

Decopihalta löytyy laaja kivituotevalikoima jokaiseen tarpeeseen, jonka lisäksi tarjoamme myös seuraavia palveluita:

 1. Suunnittelu

  Decopiha auttaa pihasi, julkisivusi tai sisustuksesi suunnittelussa. Autamme valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet ja teemme räätälöityjä toteutuksia asiakkaan toiveiden perusteella.

  Meille tärkeää on tyylikäs ja viimeistelty työnjälki, materiaalien korkea laatu sekä asiakkaan sataprosenttinen tyytyväisyys.

 2. Asennus

  Kun tuotteet on valittu ja suunnittelu on valmis, Decopiha myös asentaa tuotteet paikoilleen halutessanne.

  Asentamiseen voi kuulua asiakkaan toiveiden tai tontin asettamien vaatimusten mukaan maanpohjustustyötä ja -muokkausta, kivielementtien sijoittelua tai vaikkapa viherrakentamista.

 3. Toimitus

  Decopiha myös toimittaa tilaamanne tuotteet kaikkialle Suomeen nopeasti ja luotettavasti!

  Rahdin hintaa voit tiedustella tekemällä tarjouspyynnön nettisivujen kautta.

Tietoa yrityksestä

Decopiha on pihatuotteiden ja rakentamisen ammattilainen. Olemme erikoistuneet luonnonkivitöihin sisällä ja ulkona. Lisäksi teemme erilaisia piharakentamisen töitä.

Kesällä 2015 avaamme pihatuotemyymälän Turkuun osoitteeseen Tikkalantie 1, 21290 RUSKO. Myymälässä voit kätevästi tutustua tuotteisiin ja keskustella myyjiemme kanssa tarpeistasi ja toiveistasi.

Asiakkaan tyytyväisyys on etusijalla ja tarjoammekin kokonaisvaltaisia ratkaisuja aina suunnittelusta ja tuotteiden valinnasta toimitukseen ja asennukseen.